Dialogkaffe

4. september 2023 0 Af Mette Lund

Kære Naboer

Nordrup Farendløse Lokalråd indfører dialogkaffe med formanden, med bestyrelsen.

Hvad betyder det? Det betyder at vi i lokalrådet vil række ud til en række borgere, virksomheder, skole, idrætsliv, spejder og andre i lokalområdet og inviterer til dialogkaffe. Det betyder også at du som nabo i lokalområdet kan booke dialogkaffe med formanden, dele af eller hele bestyrelsen.

Hvorfor gør Nordrup Farendløse lokalråd nu det? Det gør vi fordi det er jer vi repræsenterer, det er jeres holdninger, meninger, ideer vi skal arbejde med og vi ved at rigtig mange sidder med god viden, gode meninger, gode ideer og det har vi brug for i lokalrådet for at blive jeres lokalråd og den bedste udgave af et lokalråd. Vi gør det også for at skabe gennemsigtighed og for at vise at vi mener det, når vi siger at vi ønsker at samle og lytte til jer.

Vi er allerede i fuld gang med de første invitationer.

Vil du gerne booke dialogkaffe så send en mail til nfl.lokalraad@gmail.com

På vegne af Nordrup Farendløse Lokalråd

Mette Lund