Hørringssvar imod Biocircs ansøgning om statsudpeget energipark i Ringsted kommune

8. februar 2024 2 Af Mette Lund

Nordrup Farendløse Lokalråd har d.d. indsendt hørringssvar imod Biocircs ansøgning om statsudpeget energipark i Ringsted Kommune. Biocirc har indsendt ansøgning om statsudpeget energipark i det område, som ligeledes er ansøgt i Ringsted Kommune, dækkende Ringsted Go Green.

Nordrup Farendløse Lokalråd har medsendt de 210 hørringssvar sendt til Ringsted Kommune af jer borgere, lokale virksomheder og organisationer. Ligeledes er underskriftindsamlingen med de 781 underskrifter imod Ringsted Go Green medsendt.

Vi håber at Plan- og Landdistriktsstyrelsen imødekommer hørringssvarene og ikke imødekommer Biocircs ansøgning om statsudpeget energipark.

På vegne af Nordrup Farendløse Lokalråd

Karina Reimer Hansen