Forhandlingsfællesskab under Nordrup Farendløse Lokalråd

5. april 2024 0 Af Mette Lund

Kære Naboer

I Nordrup Farendløse Lokalråd har vi den sidste tid arbejdet på en strategi for den form, som vi i Lokalrådet mener et Forhandlingsfællesskab skal have. Vi har arbejdet på en offentlig og en intern strategi. De eneste forskel der er mellem de to udgaver (offentlig og intern) er, at den interne strategi kun er tilgængelig for Nordrup Farendløse Lokalråd og medlemmer af Forhandlingsfællesskabet. Den interne indeholder en uddybning af forhandlingspunkter som, af strategiske årsager, ikke kan publiceres offentligt. Vi håber selvfølgelig på jeres forståelse.

Du kan her læse den offentlige strategi her på siden og du kan downloade den fra menuen ‘Referater og Filer’ her på hjemmesiden.

Nordrup Farendløse Lokalråd præsenterer den offentlige strategi på Informationsmødet søndag den 7. april kl. 13:00 i Nordrup Hallen.

På vegne af Nordrup Farendløse Lokalråd

Mette Lund

NFL_Forhandlingsfaelleskab_Offentligt