Nordrup Farendløse Forhandlingsfællesskab

18. juni 2024 5 Af Mette Lund

Kære Naboer

Status fra Nordrup Farendløse Forhandlingsfællesskab.

Nordrup Farendløse Forhandlingsfællesskab har læst Biocircs reviderede projektoplæg og administrationens/forvaltningens anbefalinger til beslutning i henholdsvis Klima- og miljøudvalget og Plan- og Boligudvalget. På den baggrund har Forhandlingsfællesskabet skrevet et brev til de hele byrådet som i dag er sendt.

Vi har i Forhandlingsfælleskabet arbejdet os igennem de punkter på de to dagsordner som vedrører Biocircs projekt og administrationens/forvaltningens anbefalinger og holdt det op imod Byrådets beslutning af 4. marts 2024.

Du kan læse det fulde brev herunder.

På Vegne af Nordrup Farendløse Lokalråd og Forhandlingsfællesskab.

Mette Lund

Forperson

NFF_Klima_miljoe_plan_boligudvalgsmoede_190624_260624