Nyt fra dit lokalråd 5. juli 2024

5. juli 2024 0 Af Mette Lund

Kære Naboer

Det er ikke meget mere end en uge siden, at Lokalrådet skrev til jer, at vi gik på sommerferie. Den ferie varede dog ikke længe, derfor får I en lille opdatering på de seneste dages udvikling.

Administrationen har, efter byrådets beslutning d. 25. juni 2024 om at bakke op om Biocircs nyeste udspil – ”Fælles om et grønt Ringsted”, indkaldt Lokalrådet og Forhandlingsfællesskabet til et ”indledende møde” med deltagelse af administrationen, et møde inden sommerferien.

Forhandlingsfællesskabet har ekstraordinært afholdt møde omkring ovenstående invitation, og har meldt tilbage til administrationen, at Forhandlingsfællesskabet gerne vil deltage i mødet, men at en forudsætning for mødet vil være, at der deltager politikere fra de relevante udvalg; Plan- og Boligudvalget og Klima- og Miljøudvalget, borgmesteren samt den konstituerede kommunaldirektør, dette med henvisning til de tilkendegivelser politikerne gav bl.a. under debatten ved byrådsmødet af 4. marts 2024, hvor de i første omgang blåstemplede Biocircs projekt Ringsted Go Green.

Vi har afventet svar fra administrationen og henvendte os telefonisk fredag den 5. juli 2024, hvor administrationen meddelte, at da borgmesteren og den konstituerede kommunaldirektør er gået på ferie og er først tilbage mandag næste uge, kan vi først forvente svar i næste uge, på om politikerne og den konstituerede Kommunaldirektør ønsker at imødekomme vores betingelser.

Således sidste nyt fra Lokalrådet og Forhandlingsfællesskabet.

På vegne af Nordrup Farendløse Lokalråd & Forhandlingsfællesskab

Mette Lund

Forperson